Влагоустойчива система за баня с Bluetooth

Новата ни влагоустойчива система за баня с Bluetooth е разработена от холандската компания Aquasound. Фирмата разработва и произвежда водоустойчиви аудио продукти, които да използвате в помещения и пространства с висока степен на влажност.

Водоустойчиви, лесни за монтаж и лесни за употреба са ключовите думи, които описват продуктите най-пълно и точно. Не са необходими специфични технически познания, за да бъдат инсталирани – истинска „Plug & Play“ технология. Това е и нашата цел – да предоставим на Вас, нашите клиенти, аудио система, която е едновременно удобна за използване и лесна за монтаж.

„Waterproof Intelligence/Водоустойчиви технологии“ е мотото, което обединява аудио системите, разработени от Aquasound. Послание, което предаваме на Вас.

Влагоустойчивата система за баня с Bluetooth е с клас на устойчивост IPX4. Това означава, че Вашата система е защитена от пръските вода в банята или друго помещение, независимо от тяхната посока. Наслаждавайте се на любимата си музика, без да се притеснявате от водата наоколо.

Скролнете надолу, за да разберете повече.

IPX4-waterproof-audio-system-05
Схема на свързване:
1. Системата се монтира над окачения таван в банята, както е показано на схемата.
2. Свържете говорителите към мини усилвателя. Уверете се, че сте спазили правилния поляритет +/-.​
3. Включете телефона си в bluetooth режим и сканирайте. Свържете се към "BT-Amplifier".
4. Изберете желаното от Вас приложение и стартирайте. Приятно слушане!
Комплектът съдържа:
Мини усилвател с Bluetooth/Timple audio
Bluetooth 4.1
Afm mini-amplifier: 153 x 54 x 35 mm
30 Watt (2 * 10W RMS) - 8 OHm
Захранване - 220 V
Влагоустойчиви тонколони Twist
Пружинни скоби
4'' конус
20 Watt - 8 OHm
135 mm (размер на отвора - 110 mm)
45 mm дълбочина​
Бял цвят (RAL 9016)
Диапазон 75 - 20 000 Hz

  • Bluetooth връзката се поддържа на разстояние до 10 метра (между мобилното устройство и високоговорителя или усилвателя).
  • Ако между устройството и говорителя/усилвателя има стена, това ще доведе до намаляване на разстоянието.

Този проблем най-често се появява, когато разстоянието между устройството и високоговорителя/усилвателя е твърде голямо. Възможно е и наличието на метални уреди (мивки, радиатори, алуминиеви покриви) да влияе негативно върху Bluetooth сигнала.

Да. Всички тонколони на AquaSound са подходящи за работа във влажна среда. Някои от моделите са подходящи и за употреба в сауни.

Всички устройства могат да бъдат включвани, но не и наведнъж. Ако някое от устройствата бъде разкачено, друго може да осъществи връзка с високоговорителя/усилвателя. Параметрите на Bluetooth връзката ще бъдат съхранени в паметта на мобилното устройство.

  • Като казваме „водоустойчиви” имаме предвид напълно водоустойчиви. Високоговорителите имат пластмасова отливка, а по-луксозните модели имат и алуминиева решетка, която не се окислява. Конусът е изработен от водоустойчиви материали. Така Вие ще можете да наслаждавате на безупречната им работа години наред.
  • В допълнение към водоустойчивите високоговорители, AquaSound предлага в гамата си и тонколони, устойчиви на топлина.

Да, това е изключително лесно. По възможност, придържайте се към приблизително еднаква дължина на двата кабела. Големите разлики в дължината могат да причинят различия в силата на звука на левия и десния канал.

Най-подходящото място за монтаж на тонколоните са окачените тавани, тъй като буферното пространство е достатъчно голямо, за да служи като резонансна кутия.

Споделете: